InkXperience

InkXperience, een unieke tattoo conventie met internationale artiesten. Wat InkXperience uniek maakt is de locatie, namelijk de Eusebius kerk gelegen in het centrum van Arnhem. De kerk dateert uit de 15e eeuw en is door verbouwingen en onderhoud duidelijk historisch up-to-date gehouden. Een tatoeage laten zetten in zo’n oud historisch gebouw, het kan dit weekend. De ervaring van het tatoeëren is bijna net zo belangrijk als het uiteindelijke plaatje, want wie herinnert zich niet zijn allereerste tatoeage?

Er zullen 60+ internationale tattoo artiesten aanwezig zijn. Je kunt bij deze artiesten een afspraak van te voren inplannen. Ook zijn er artiesten die nog canvas zoeken voor de contests die gehouden worden. Dit alles is te vinden op onze facebook pagina. Ook zullen er verschillende standjes zijn met leuke dingen om te zien of te kopen. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor een hapje en een drankje.

( Inschrijven als artiest of standhouder kan via het contact formulier of via facebook)

DATUM EN TIJD

Eusebius kerk, Kerkplein 1, 6811 EB, Arnhem

Zaterdag 2 november 2019 zijn de bezoekers welkom van 12:00 tot 22:00

Zondag 3 november 2019 zijn de bezoekers welkom van 10:00 tot 20:00

Parkeer gelegenheid bij de rode pins. Blauw is de locatie van de kerk.

De entree bedraagt € 10,- vanaf 16 jaar. Onder de 16 is entree gratis onder begeleiding van een volwassene. ID word bij twijfel om gevraagd.

Entree kaarten zijn aan de kassa te verkrijgen of via :

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-inkxperience-eusebius-kerk-arnhem-70969566885

Komt u voor een tattoo of om gewoon even rond te neuzen? We zien u graag op dit geweldige evenement.